Last weekend I did a performance to paint in the streets of Barbizon. It is the first time I paint in public and it was a very good experience. Now my work will be exposed at Salle Marc Jacquet from 20–30 October 2022.

Le week-end dernier j’ai fait une performance à peindre dans les rues de Barbizon. C’est la première fois que je peins en public et ce fut une très bonne expérience. Désormais, mon travail sera exposé à la Salle Marc Jacquet du 20 au 30 octobre 2022.

Afgelopen weekend heb ik een performance gedaan om te schilderen in de straten van Barbizon. Het is de eerste keer dat ik in het openbaar schilder en het was een zeer goede ervaring. Nu zal mijn werk van 20-30 oktober 2022 te zien zijn in Salle Marc Jacquet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s