Painting with Watercolor
Crafts Supplies

Volwassenen en Kinderen

Al jaren organiseer ik mijn eigen activiteiten in de vorm van creatieve workshops met kinderen en volwassenen. Ik nodig je uit om een ​​kijkje te nemen achter de schermen van mijn workshops.

De workshops die ik aanbied zijn uitgegroeid tot echte levende kunstsessies. Ik heb deze collectieve creaties ontwikkeld vanuit het idee dat kunst een middel, een spel en geen doel is. Ik heb altijd de technieken van “mooi tekenen” gebruikt om de basisprincipes van het maken uit te leggen. Voor mij als kunstenaar is het belangrijk om de kennis bij te brengen die nodig is om een ​​visual te maken.

Aan de andere kant zijn het de deelnemers die de meesters zijn in hun creatie; ze zijn erg intuïtief en instinctief: het is dit natuurlijke vermogen om te creëren dat mij inspireerde tot deze beoefening. De begrippen “goed gedaan” of “slecht gedaan” bestaan ​​niet in mijn workshops. Een onvervulde instructie, een gemorste verfpot, zelfs en “vooral” een onbedoelde vlek kunnen een verrassend resultaat geven.Verder lezen…

Onthoud dat “creatieve energie”
altijd sterker is dan controle.

De collectieve energie en groepsdynamiek zijn een resultaat op zich. Het idee is om een ​​ruimte van vrijheid te openen, om je te laten meeslepen door een gemeenschappelijke improvisatie die het ongeluk moet autoriseren; de overloop. In een workshop met veel deelnemers zal elk kind of elke volwassene, gedragen door de energie van de groep, zichzelf overtreffen om een ​​uniek moment te bereiken en te delen, terwijl het ernaar streeft om interessant werk te produceren.

Tijdens deze ervaring is het doel om aan te moedigen, te stimuleren, het ritme te creëren en de spanning te behouden om deelnemers de voldoening te geven van het bereiken van een onverwachte creatie. Mijn deelname aan dit alles is om de choreograaf te zijn, om te weten wanneer ik de deelnemers op het juiste moment moet stoppen, om de vermenging te vermijden die de krachten en de kleuren vervaagt. Om dit te doen, doorloop ik de werken in uitvoering, help ik een leeg gebied te identificeren, verlicht een overbelast werk, help ik de deelnemers om een ​​evenwicht te bereiken.

Er is geen leeftijdsgrens of speciale vaardigheden om deel te nemen. Elke workshop is compatibel en aangepast aan de groepen deelnemers en de locatie. Ze zijn altijd origineel en geven altijd verschillende resultaten.

Of je nu de leiding hebt over een klas studenten, leerlingen, jonge kinderen in een crèche, een groep volwassenen, of je nu een verjaardagsfeestje organiseert of een bijzondere avond wilt doorbrengen: volg mij, en we zullen uitvinden!

Bent u overtuigd? Neem direct contact met mij op, en samen bedenken we jouw moment.

Wendy Nouse

Begleidster

Wendy Nouse is een hedendaagse kunstenaar gevestigd in de regio Parijs (Melun), die voornamelijk ecologisch verantwoorde kunstwerken maakt. Haar werk nodigt je uit om  deel te nemen en deel uit te maken van het kunstwerk.

Omdat ze voelt dat haar werk onderdeel is van het gemeenschap, geeft ze ook workshops voor kinderen en volwassenen en maakt ze producten voor haar drukkerij. Ze maakt ook afbeeldingen voor lokale ondernemers en particulieren.

Infos pratiques

Het biedt verschillende workshops aan zoals tekenen en kalligrafie, schilderen, aquarel, collage, beeldende kunst (keramiek)

In mijn lessen leer je de basis (techniek) en het ontwaken van creativiteit in verschillende vakken. Bijvoorbeeld, realisme, impressionisme en hedendaagse kunst. Het motief is dat je leert om je eigen kunstwerk te maken.

Er is geen leeftijdsgrens, noch speciale vaardigheden om deel te nemen. Elke workshop is compatibel en aangepast aan de groepen deelnemers en de locatie. Ze zijn altijd origineel en geven altijd verschillende resultaten.

Of u nu de leiding heeft over een klas studenten, leerlingen, jonge kinderen in een kinderdagverblijf, een groep volwassenen, of u nu een verjaardagsfeestje organiseert of een bijzondere avond wilt doorbrengen : volg mij en we zullen uitvinden!

Bent u overtuigd? Neem direct contact met mij op en samen bedenken we jouw moment.

studio@wendynouse.com

+33 7 88 99 67 19

Evenement

< 10 deelnemers

naar aanleiding van evenement

  5h

Ex. Materiaal,

Incl. Vervoerskosten (-10km).

Vanaf

€230,-

Verjaardag

<  4 kinderen
+€25 per kind

2,5h

Inc. Materiaal,

Inc. Vervoerskosten (-10km).

Vanaf

€100,-

Begleiding

< 4 deelnemers

+€25 per deelnemer

2h

Ex. Materiaal,

Inc. Vervoerskosten (-10km).

Vanaf

€100,-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s